Faciliteiten

La casa

In onze tuin staat een gezellig huisje voor je klaar. Het is geschikt voor 2 personen en baby’s tot 2 jaar zijn zelfs gratis welkom. Onze foto's maken al veel duidelijk maar we geven je graag nog wat extra informatie mee :

In de open slaapruimte is het gezelligheid troef. Vanuit het comfortabele 2-persoonsbed met boxspring kan je genieten van een avondje (digitaal) tv-kijken, lekkere drankjes uit de minibar of wegdromen bij de elektrische haardverwarming. De infraroodverwarming, die zich boven het bed en de zithoek bevindt, zorgt niet alleen voor een aangename warmte, maar heeft een helende werking op stramme spieren. Omdat naast warmte, ook licht een sterke invloed heeft op de mens, installeerden we een led-verlichting die je zelf kan aanpassen volgens een uitgebreid kleurenpalet. Op die manier creëer je vast en zeker de juiste sfeer tijdens je verblijf.

Onze sanitaire voorzieningen bestaan uit een apart toilet en een badkamer met verschillende badproducten, een haardroger en zacht linnen. Daarnaast kan je in alle intimiteit en volledig privé genieten van de Finse binnensauna voorzien van zoutstenen en met zicht op de tuin. De regendouche zorgt voor een verkwikkende afkoeling, waarna je kan wegdromen in onze jacuzzi. Deze laatste bevindt zich in een klein privé-binnentuintje aan de achterzijde. Door het dakraam kan je daar vanuit de relaxzeteltjes bij mooi weer genieten van de zonnestralen. Zijn de Belgische weergoden je wat minder goed gezind ? Geen probleem, onze warmtestralers zorgen voor een aangename temperatuur, het hele jaar door. Daarnaast mag je te allen tijde gebruik maken van onze buitentuin. Genieten van het openluchtzwembad (enkel in de zomer), een boekje lezen, indommelen op de ligbedden, ontbijten op het terras... alles is mogelijk, maar hier vragen we wel om bad- of andere kleding te dragen.

Je beschikt in onze casa over een eigen keuken met aanpalende eethoek zodat je zelf een kleine snack kan maken of weer even de tijd neemt voor een uitgebreider menu. De ingrediënten vind je zeker in één van de vele buurtwinkels. We zorgen alvast voor gratis koffie (Nespresso) en thee.


(Liefst bestellen bij uw reservering)

Huur fietsen€8

'La amapola' is het Spaans voor klaproos, de feloranje-rode bloem die soms zomaar in de bermen opduikt en je dag wat extra kleur geeft. Guido Gezelle noteerde ooit : 'Dankbaarheid is een bloemke dat in weinig hoven bloeit.' Wel, we zijn dankbaar... Dankbaar dat we onze casa en tuin konden verwezenlijken en met jou mogen delen... We geven je een eigen stekje maar laten je ook toe in onze leefwereld en hopen dat deze warme contacten met wederzijds respect de wereld weer een beetje mooier maken...Huisregels

We staan steeds klaar om je een aangenaam verblijf te bezorgen. Zelf zouden we het appreciëren als volgende afspraken opgevolgd werden :

  • Niet eten in de sauna of jacuzzi
  • Geen eigen producten toevoegen aan het zwembad, sauna of jacuzzi
  • Het dragen van (bad)kledij bij het betreden van de gemeenschappelijke delen zoals de tuin, het terras en het zwembad
  • Gelieve te douchen vooraleer u het complex in gebruik neemt.
  • In het volledige complex (binnen) geldt een rookverbod.
  • Verplicht gebruik van handdoeken in de sauna.
  • Gelieve het gehuurde complex tijdig te betreden en te verlaten zodat de volgende klanten over een gereinigd complex kunnen beschikken.
  • Er zijn geen huisdieren toegelaten.
  • Gelieve de rust van onze buren te respecteren.
  • Bij het plaatsen van een reservatie gaat u akkoord met het huisregelement.

Wij wensen u een aangenaam verblijf in onze B&B en wellness.