La casa de la amapola


Een luxueuze Bed & Breakfast gecombineerd met wellness waarbij je kan genieten van een unieke privé-sauna en weldoende massages.

Wij heten je van harte welkom in ons kleine paradijs. Wat ooit begon als een mooie tuin met zwembad en jacuzzi is nu uitgegroeid tot een oase van rust. We zetten graag onze deuren open om jou in deze vaak hectische tijd toch weer even dat zalige vakantiegevoel te geven.

We kijken uit naar je bezoek !
Pascal, Inge, Hanne, Xander en Tess

Houdt u van een landelijke omgeving

Gezellige warme kamer

Relax in een oase van rust

Geniet van landelijke activiteiten

Overnachting met wellnessvanaf 215

Overnachting met wellness €215

De kamer is beschikbaar vanaf 21 uur en uitchecken kan tot 9 uur. (zonder ontbijt)

Reserveer

Sleeping-invanaf 275

Sleeping-in Intimiteit, gezelligheid, warmte… Wij bieden je alvast de juiste sfeer aan om heerlijk weg te dromen in onze Spaanse casa. Een unieke ervaring die je niet mag missen. Dit arrangement start om 19 uur. Tot en met de volgende ochtend om 11 uur kunnen jullie gebruik maken van al onze faciliteiten (sauna en jacuzzi). Na een nachtje wegdromen tussen het zachtste bedlinnen, kan je ontbijten op het terras of in de ontbijthoek, want in dit arrangement is een uitgebreid ontbijt voor 2 personen inbegrepen.

Reserveer

Zalig relaxenvanaf 115

Je kan bij ons ook gebruik maken van de wellness-faciliteiten voor een paar uurtjes.

3 uur 4 uur
2 personen €115 €145

Hierbij inbegrepen zit het gebruik van shampoo, douchegel, badlinnen, badslippers, koffie en thee.

Enkel Telefonisch

Andere activiteiten om in overweging te nemen

Paal is nu niet dadelijk een wereldbekende metropool dus geven we je graag enkele tips mee voor hen die omgeving wat willen verkennen.

 • Mobilhomes Amapola

  Bij Mobilhomes Amapola kan u terecht voor de verhuur van mobilhomes. www.mobilhomesamapola.be

 • Wandel- en fietsroutes

  Limburg beschikt over een ruim uitgewerkt fiets- en wandelroutenetwerk waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Je kan je eigen route uitstippelen via het www.fietsnet.be. Op enkele kilometers van onze casa ligt de 'Paalse Plas', een ideaal domein voor joggers of wandelaars : www.paalseplas.be

 • Culinair

  Omdat je beschikt over een eigen keuken kan je natuurlijk zelf aan de slag maar als je graag uit eten gaat, vind je misschien een leuk adresje via deze website : www.pocketresto.be

 • Toerisme en shoppen

  Zin in een dagje gezellig shoppen ? Of ontdek je liever het Limburgs mijnverleden, het mode- of jenevermuseum ? Onze provincie biedt meer dan enkel en alleen lekkere vlaai...
  Beringen : www.mijnmuseum.be
  Hasselt : www.toerisme.hasselt.be
  Maasmechelen : www.maasmechelenvillage.com

Geschenkbon

Wil je iemand verrassen en laten kennismaken met La casa de la amapola ? Dan is onze geschenkbon de ideale oplossing. Je kan een bepaald bedrag op de bon laten noteren zodat de persoon in kwestie zelf kan kiezen waarvan hij of zij wil genieten. Onze bons zijn 1 jaar geldig en kunnen afgehaald of opgestuurd worden. Je kan de geschenkbon telefonisch of via mail aanvragen.

"Kom genieten van een klein paradijs in een oase van rust."

Een luxueuze bed & breakfast al dan niet gecombineerd met wellness. Wij bieden overnachtingen aan waarbij je kan genieten van een unieke privé sauna en -jacuzzi.